mandag den 30. september 2013

Verdensmestrene fra Corinthians i total nedsmeltning

Verdensmestrene fra Corinthians har under Tite hevet et hav af titler hjem i den seneste tre sæsoner, men nu vakler stolen for alvor under den 52-årige træner.

"O Timão" (Det Store Hold) røg nemlig ind en ordentlig nedtur, da man tabte med hele 4-0 til dumpekandidaterne fra Portuguesa. Angriberen Gilberto havde gode arbejdsforhold mod gæsternes normale stærke forsvar, og topscoreren skulle bruge blot en halv time til at passere store Cássio tre gange.

Corinthians havde en gylden mulighed for at komme på tavlen midt i halvlegen, men den peruvianske landsholdsangriber Paolo Guerrero måtte se sit straffespark ende i armene på hjemmeholdets keeper Lauro.

Modgangen fortsatte i 2. halvleg, hvor stopperen Gil så direkte rødt efter en nærkamp, og Wanderson kunne med 10 minutter igen slå det sidst søm i gæsternes ligkiste.

Corinthians er nu uden en sejr i den de otte kampe, og holder virker til at nærme sig opløsningstendenser. Top 4 og kvalifikationen til Copa Libertadores ligger nu 10 points væk for verdensmestrene, der nu er nede som nummer 13 i tabellen.

Portuguesa rykker med sejren forbi Corinthians på reglen om flest sejre, og den lille klub i São Paulo har nu seks points ned til nedrykningsstregen. Og dagens helt Gilberto er nu oppe på 11 scoringer i Serie A. Det giver en 2. plads på en topscorerliste, som føres af Éderson fra Atlético-PR.