mandag den 23. september 2013

Atléticos orkandrenge med kurs mod Libertadores

Atlético-PR overhaler Grêmio i kampen om topplaceringer i Serie A, da "O Furacão" (Orkanen) på den lånte hjemmebane Durival Britto i Curitiba besejrede Ponte Preta med 1-0.

39-årige Paulo Baier sørgede for kampens eneste mål, da han efter godt 10 minutter flugtede en aflevering fra rækkens topscorer Éderson. Banen var omdannet til et rent soppebassin efter den voldsomme regn, som præger området i øjeblikket, men hjemmeholdets anfører viste hvordan man overliste både pytter og målmand.

Atlético-PR rykker med sejren op på 3. pladsen i tabellen med god kurs mod kvalifikation til Copa Libertadores. "O Furacão" har nu en buffer på syv points ned til Internacional på 5. pladsen. "O Colorado" (De Røde) smed endnu en gang vigtige points, da Dungas drenge tabte med 1-0 hjemme til Portuguesa.

Ponte Preta ligner mere og mere en nedrykker. "Den Sorte Bro", der kun er undergået af Náutico, har nu otte points op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Topscorer William & Co. skal virkelig op i omdrejninger, hvis det skal blive til endnu en sæson i den bedste række.

Se målet fra Atlético-PR - Ponte Preta

Ingen kommentarer:

Send en kommentar