onsdag den 11. september 2013

"Edderkoppen" sikrer Santos points i Internacional

Internacionals ambitioner om en plads i Top 4 fik et ordentligt hak, da "O Colorado" (De Røde) på den midlertidige hjemmebane i Novo Hamburgo tabte med 2-1 til Santos.

Thiago Ribeiro åbnede scoringen for gæsterne efter 27 minutters spil, og 21 minutter inde i 2. halvleg fordoblede Renato Abreu føringen. Den tidligere Flamengo-anfører har netop kommet på banen, og på hans første boldberøring passerede han Alisson i hjemmeholdet mål. Den argentinske playmaker D'Alessandro fik reduceret med et kvarter igen på straffespark, men nærmere kom hjemmeholdet ikke det ene point denne aften.

D'Alessandro & Co. havde ellers chancer nok til et par mål mere, men træfsikkerheden svigtede i de afgørende momenter, og så skal der også lyder stor ros til gæsternes keeper Aranha. "Edderkoppen" er en stor krabat, men denne tirsdag virkede Santos-keeperen for en gang skyld også hurtig med et par vitale redninger.

Internacional ligger 6'er i tabellen med fire points op til den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores 2014. Santos rykker op lige bag ved "O Colorado" med to points færre på kontoen. Både Internacional og Santos er nu på samme kampantal som de øvrige hold i Serie A. Tirsdagens opgør var nemlig en udsat kamp fra den 10. spillerunde.