onsdag den 25. september 2013

Blodbad i Coritiba efter nederlag i Copa Sul-Americana

Kriseramte Coritiba skuffede påny sit hjemmepublikum, da "O Coxa-Branca" tabte 1-0 til colombianske Itagüi i det første møde i 1/8-finalen i Copa Sul-Americana, som bedst kan beskrives som det sydamerikanske svar på Europa League.

Nederlaget blev på 1-0, og gæsternes sejrsmål faldt kort tid inde i 2. halvleg. Lynhurtige Mena opsnappede en skidt tilbagelægning fra Chico, og Itagüi-angriberen sendte bolden ind i det lange hjørne uden chance for Vanderlei i Coritiba-buret.

Coritiba pressede godt på for at få rettet op på sagerne, men de colombianske gæsterne havde ikke de store problemer med at lukke ned for hjemmeholdets fantasiløse offensiv, der manglede de sædvanlige geniale input fra den slidte anfører Alex. 

Nederlaget fik bægeret til at flyde over for klubpræsidenten Vilson Ribeiro de Andrade, der efter kampen svingede øksen over træner Marquinhos Santos samt den sportslige ansvarlige Felipe Ximenes.

Præsidenten fortalte, at han med afgangen af den sportslige sektor nu også kunne tjekke om det var ledelsen eller spillerne, som det var galt med. Exit-døren er med andre ord nu også åbnet for spillere, som ikke præsterer i den hvid-grønne trøje.

Nu mand i spidsen for Coritiba bliver sandsynligvis Caio Júnior, som for en lille måneds tid siden blev smidt på porten i Vitória. 

Første opgave for den nye træner bliver at rette op på tingene i den hjemlige Serie A, hvor Coritiba er dalet fra en plads i Top 4 og ned til en 12. plads. Der bliver mere tid i forhold til Copa Sul-Americana, hvor returkampen i Colombia er sat til den 24. oktober.


Se målet fra Coritiba - Itagüi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar