fredag den 13. september 2013

Flamengo vandt klassisk brasseropgør

Flamengo fik lidt luft i bundstriden, da "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) hjemme på Maracanã besejrede Santos med 2-1.

Anfører Leo Moura var tilbage efter sin skadespause, og den offensive back viste vejen ved at bringe sit mandskab foran efter 19 minutters spil. Hernane fordoblede føringen 9 minutter inde i 2. halvleg, mens Cícero fik reduceret for gæsterne på straffespark bare et par minutter senere.

Et møde mellem Flamengo og Santos har altid noget nostalgi over sig med spillere som Zico, Pelé og senest Neymar. De to klubber befinder sig i øjeblikket i et vadested, og nattens opgør savnede da også den duft af storhed og klasse, som der burde være i et møde mellem de to storklubber.

Flamengo rykker med sejren op på 11.pladsen i Serie A,og "O Rubro-Negro" har nu tre points ned til nedrykningsstregen. Santos ligger i en mere komfortabel position som nummer 7 med syv points op til Top 4 og seks points ned til nedrykningszonen.

Et mere udførligt referat af kampen kan læses på Andreas Knudsens flotte hjemmeside om Flamengo. Det sker på adressen http://crflamengo.dk