søndag den 8. september 2013

Brasilien i flot opvisning mod Australien

Det brasilianske landshold var helt oppe i gear, da "A Seleção" tog imod Australien i lørdagens testkamp på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília.

Landstræner Luís Felipe Scolari kunne se sine tropper følge modellen fra Confederations Cup med fuld speed på fra kampens start, og da der var spillet 90 minutter kunne selvsamme Felipão glæde sig over en sejr med tenniscifrene 6-0.

Brasilien fordelte sine mål ligeligt på de to halvlege. Angriberen Jô var leveringsdygtig i to scoringer før pausen, mens Neymar sørgede for det sidste. I 2. halvleg kom comeback-drengene Ramires og Pato på tavlen, og det blev balancespilleren Luíz Gustavo, som afsluttede festen med et brag af et langskudsmål.

Brasilien stillede op uden fire spillere fra Mini-VM-finalen mod Spanien i juni måned, men afløserne bestod med bravour. Fred, Hulk og Daniel Alves får i hvert fald kamp til stregen fra Jô, Bernard og Maicon om en plads i startelleveren, mens Oscar som 10'er nok sidder mere sikker i sadlen.

Eneste malurt i bægeret var, at Marcelo måtte udgå med en forstrækning, og Real Madrid-backen må derfor sidde over når landsholdet på onsdag møder de gamle koloniherrer fra Portugal på neutral grund i Boston.

Men alt i alt en flot opvisning af Brasilien mod et mandskab, som allerede har kvalificeret sig til VM 2014. "The Socceroos" skuffede dog på alle parametre denne lørdag, og træner Holger Osieck må trøste sig med at der endnu er nogen tid til at der skal spilles om VM-titlen på brasiliansk jord.

Brasiliens opstilling (4-3-3):

Júlio César;
Maicon (Marcos Rocha), Thiago Silva, David Luíz (Dante) og Marcelo (Maxwell);
Luíz Gustavo, Paulinho (Hernanes) og Ramires;
Bernard (Lucas Moura), Jô (Alexandre Pato) og Neymar

Se målene fra Brasilien -Australien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar