mandag den 30. september 2013

Libertadores-mestrene rejste sig efter Ronaldinho-chok

Atlético-MG kom sig flot over på chokmeldingen om Ronaldinhos langtidsskade, som måske holder holdets absolutte stjerne ude af VM for klubhold, som spilles i december måned i Marokko.

"O Galo" (Hanen) besejrede nemlig Santos med 3-1 hjemme på Arena Independência efter at holdet havde været nede med et enkelt mål. Cicinho bragte "O Peixe" (Fisken) foran efter et kvarter, men Luan og en klassescoring af landsholdsbacken Marcos Rocha fik vendt tingene på hovedet inden pausen.

I 2. halvleg måtte vi vente indtil tre minutter før tid førend indskiftede Alecsandro punkterede kampen med sit mål til 3-1. Alecsandro havde afløst landsholdsangriberen Jô, som egentlig spillede en fin kamp, men det var mere i rollen som oplægger fremfor afslutter.

Atlético-MG rykker med sejren op som nummer 5 i Serie A med 17 points op til duksene og ærkerivalerne fra Cruzeiro. "O Galo" har dog sit på det tørre med årets triumf i Copa Libertadores, men derfor ærgrer det alligevel klubben, at bysbørnene ser ud til at rende med det brasilianske mesterskab.

Santos må med nederlaget ned som nummer 9 og alt tyder på at det bliver en mellemsæson for fiskene. Top 4 og Libertadores-kvalifikationen er otte points væk, og holdet virker ikke til at have den kvalitet, som berettiger en plads i det fine selskab.