lørdag den 14. september 2013

Rivaldo skammer sig efter ydmygelse

Rivaldo og hans São Caetano fik ørerne i maskinen, da "O Azulão" (De Blå) mødte Chapecoense på fremmed græs i den 22. spillerunde i Serie B.

Det blev til et nederlag med tenniscifrene 6-2 efter at rækkens nummer 2 havde ført 4-1 ved pausen. Rivaldo, der endnu mangler noget form efter en længere skadespause, kom på banen i 2. halvleg, og han kunne bare se sit mandskab slippe endnu to mål ind efter katastrofalt forsvarsspil.

Resultatet huede slet ikke verdensmesteren fra 2002, der i et interview efter kampen brugte ordet "Vergonha" (Skam) tre gange. Det kan man godt forstå. Der var ikke meget storhed over São Caetano denne aften, og holdet kæmper stadigvæk for at komme op over nedrykningsstregen.

Chapecoense konsoliderede med storsejren sin 2. plads i rækken, og angriberen Bruno Rangel suser mod topscorerprisen. Rangel er med fredagens to scoringer nu oppe på 21 mål fordelt på 22 kampe, og det er otte mere end Lima fra Joinville på 2. pladsen.

Paraná med den tidligere AaB'er Kayke på banen i alle 90 minutter tabte med 2-1 hjemme til Oeste. Det var klubbens første nederlag på hjemmebanen i år. Paraná er stadigvæk med i den Top 4, som får en plads i Serie A næste år, men holdet fra Curitiba må afgiver 3. pladsen til Joinville, der fik tre gode points med hjem fra ASA denne fredag.

Palmeiras fører fortsat rækken med et par points ned til Chapecoense. "O Verdão" (De Grønne) har en kamp i banken i forhold til de nærmeste forfølgere, og den spilles i dag lørdag på Arena Independência i Belo Horizonte. Modstanderen er América-MG, som pt. ligger lige uden for Top 4.

Se målene fra Chapecoense - São Caetano

Rivaldo og São Caetano er i knæ for tiden

Fredagens kampe, Serie B:
ASA - Joinville  0-1
Atlético-GO - Boa  3-1
Chapecoense - São Caetano  6-2
Paraná - Oeste  1-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar