fredag den 13. september 2013

Luís Fabiano sparker liv i São Paulo i Serie A

Træner Muricy Ramalho fik et godt comeback til den klub, som han gjorde til mestre tre gange i årene 2006-08. São Paulo besejrede nemlig Ponte Preta med 1-0 på det mål, som Luís Fabiano satte ind to minutter inde i 2. halvleg efter oplæg fra playmakeren Paulo Henrique Ganso.

Sejren var fuldt fortjent. Luís Fabiano var en evig trussel helt fremme og kun godt målmandsspil af Roberto holdt den gamle landsholdsangriber fra at score mere end det ene mål. Ponte Preta havde enkelte forsøg mod Rogério Cenis mål, men tættere end et forkølet stolpeskud af Artur efter pausen blev det ikke til.

São Paulo fik dermed tre vigtige points i kampen for at undgå nedrykning. "O Tricolor" ligger som nummer 18 stadigvæk under den kedelige streg, men Muricy Ramalhos udvalgte har nu kun to points op til den 16. plads, som forlænger opholdet i Serie A med en sæson mere.

Det ser sortere ud for Ponte Preta, der ligger næstsidst med nu otte points op til nedrykningsstregen. At klubben i William råder over den næstmest scorende spiller i Serie A er en ringe trøst i denne sammenhæng.