fredag den 20. september 2013

Årets flotteste scoring i Brasilien?

Angriberen Gilberto scorede måske årets flotteste mål i Brasilien, da hans Portuguesa hjemme på Canindé besejrede bundproppen Náutico med 3-0 i den 22. runde af Serie A.

Gilberto tog chancen med mere end 30 meter ind til målet, og skuddet strøg som et projektil ind i det venstre målhjørne uden chance for Gideão i gæsternes bur.

Brasserne er kendt for deres fine sparketeknik og modet til at tage chancen langt udefra, og det er jo bare skønt, når det lykkes.

Drømmescoringen faldt i det 34. minut, som målet til 2-0. Forinden havde Moisés pandet Portuguesa foran i det 7. minut, mens Bruno Henrique kort før pausen satte et frispark direkte i kassen til 3-0.

Dermed var tingene sat på plads, og 2. halvleg blev derfor en ren transportstrækning for begge mandskaber. Portuguesa rykker med sejren op over nedrykningsstregen, mens Náutico fortsat ligger isoleret i bunden med sølle ni points på kontoen.