torsdag den 26. september 2013

Ny frisparkskonge brillerede for Ponte Preta

Ponte Preta skrev historie, da "Den Sorte Bro" tog imod colombianske Deportivo Pasto i 1/8-finalen i Copa Sul-Americana. Det var nemlig første gang, at klubben stiftet helt tilbage i 1900 spillede med i en international turnering, og det blev fejret med en sejr på 2-0.

Kampens store spiller blev Fellipe Bastos, hvis sparketeknik lå bag begge scoringer. Efter en halv times spil bankede midtbanemanden et giftigt frispark direkte mod kassen, og Uendel var vaks på returen fra keeperen Lucero Álvarez. Den 23-årige Bastos kom selv på måltavlen i overtiden, da hans frispark endnu en gang tog fusen på den stakkels Pasto-keeper.

Fellipe Bastos er for tiden udlejet fra Vasco da Gama, hvor frisparkskongen over dem alle Juninho Pernambucano huserer. Det er ingen tvivl om, at Fellipe Bastos har suget en masse til sig under de mange træninger på São Januário. Det svæv, som Bastos giver bolden, minder i den grad om det, som mesteren selv sender nogle af sine frispark af sted med.

Ponte Preta har med sejren en fin mulighed for at avancere til kvartfinalen i dette sydamerikanske svar på Europa League. Der er returkamp i Pasto den 22. oktober, og colombianerne skal vinde opgøre med tre mål for at gå videre.

Sport Recife var også i aktion i denne Copa Sul-America, men "løverne" måtte bøje sig for et stærk hjemmehold i form af Libertad. Paraguayanerne vandt opgøret 2-0, og mod ikke forspringet rækker til returkampen i Recife den 23. oktober.



Se målene fra Ponte Preta - Deportivo Pasto

Fellipe Bastos' todenstøvle lynede to gange (Foto: Ponte Preta)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar