torsdag den 26. september 2013

Lins saksesparker point til Criciúma

Atlético-MG hentede 1-1 med hjem fra onsdagens kamp mod Criciúma. Årets Copa Libertadores-mestre, der sparede esset Ronaldinho, tog føringen kort før pausen ved Luan, men Criciúma fik udlignet øjeblikket efter ved Lins på et saksespark.

Gæsterne fik kort tid inde i 2. halvleg udvist den dygtige keeper Victor, men Criciúma formåede ikke at omsætte denne fordel til en afgørende scoring. Begge mandskaber sluttede med 10 mand på banen, da João Vitor med 10 minutter igen af matchen plantede en albue i ansigtet på Fernandinho.

Atlético-MG rykker med det ene point op på 8. pladsen i tabellen med 18 points op til duksene og bysbørnene fra Cruzeiro. Oprykkerne fra Criciúma ligger stadigvæk med kurs mod en returbillet til Serie B. Den rigtige side af nedrykningsstregen ligger dog ikke mere end to points væk.

Der blev spillet et opgør mere i Serie A denne onsdag. Santos skuffede stort med kun at spille 1-1 med bundproppen fra Náutico. Maikon Leite med fortid i netop Santos bragte Náutico foran, men Cícero fik udlignet direkte på frispark. Santos er nu sekser med seks points op til den attraktive Top 4, mens Náutico fortsat er isoleret i bunden.