fredag den 13. september 2013

Jô - Jô - Jô - den lange angriber rammer målformen

Jô var tilbage på klubholdet Atlético-MG efter hans flotte indsats for Brasilien, hvor den lange angriber scorede tre mål i to landskampe.

Den 26-årige forward med fortid i bl.a. Manchester City-forward har bare ramt målformen. I torsdagens hjemmekamp leverede Jô således et vaskeægte hattrick i 3-0 sejren over Coritiba. Alle tre mål faldt inden for de første 45 minutter. Fernandinho, som har afløst Bernard på kanten, stod for oplæggene til de to første mål, mens Marcos Rocha stod for den sidste fremlægning til den giftige angriber.

I 2. halvleg dalede tempoet en del og Atlético-MG brugte flest kræfter på at fastholde forspringet. Coritiba var uden nøglespillere som Alex og Keirrison. De var blevet hjemme i Curitiba for at pleje kroppen. Programmet med 2-3 kampe om ugen kræver sine ofre, og Coritiba har ikke bredden til at holde trit med toppen.

Atlético-MG rykker med sejren op på 10. pladsen i Serie A, og "O Galo" (Hanen) har nu 10 points op til Top 4 og tre points ned til nedrykningsstregen. Coritiba på 8. pladsen har tre points mere end Atlético, der til gengæld har én udsat kamp mod Ponte Preta i banken.