mandag den 16. september 2013

Ronaldinho & Co. ødelagde Grêmios fødselsdagsfest

Grêmio kunne denne søndag fejre sin 120-års fødselsdag, men det blev nu en fest, som man hurtigt vil glemme i klubben fra Porto Alegre. Vejret var elendigt og gæsterne fra Atlético-MG havde ingen gaver med.

Anført af en storspillende Victor i Atlético-buret nappede gæsterne nemlig alle tre points. Afgørelsen faldt godt et kvarter inde i 2. halvleg, hvor venstre kanten Fernandinho scorede kampens eneste mål efter oplæg fra kollegaen i modsatte side, Diego Tardelli.

Grêmio havde ellers et hav af gode muligheder, men alt prellede af på gæsternes keeper. Victor var sammen med Ronaldinho og Réver en af tre spillere med en fortid i netop Grêmio, så på den lod gjorde nederlaget ekstra ondt på hjemmeholdets fans.

Grêmio tabte med nederlaget et vigtigt skridt i kampen om mesterskabet. "O Tricolor" ligger fortsat 3'er, men der er nu ni points op til duksene fra Cruzeiro.

Atlético-MG, der tidligere på året vandt Copa Libertadores med en finalesejr over Olimpia, avancerede til 10 pladsen, og Ronaldinho & Co. har nu en buffer på fire points ned til nedrykningsstregen.

Se højdepunkterne fra Grêmio - Atlético-MG

Målscorer Fernandinho i jubel med Jô og Ronaldinho (Foto: Lance)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar