torsdag den 12. september 2013

Topholdet Cruzeiro fik en fornem skalp

Topholdet Cruzeiro fik en fornem skalp, da "A Raposa" (Ræven) besejrede Goiás med 2-1 på Serra Dourada i Goiânia. Hjemmeholdet havde ikke tabt på eget græs i 41 kampe i træk, men det lod Cruzeiro sig ikke forblænde af.

Willian blev den store helt for gæsterne med sine to scoringer. Renan Oliviera havde ellers bragt "O Esmeraldinho" (De smaragdgrønne) foran efter 27 minutter af 1. halvleg, men lejesvenden fra Metalist fik vendt kampen.

Willian slog til første gang efter 37 minutter efter oplæg af unge Alisson, og efter 26 minutter af 2. halvleg var det højre backen Mayke, der var fodermester for den 26-årige angriber.

Cruzeiro ligger fortsat etter i Serie A efter 20 spillerunde, og "A Raposa" har en buffer på fire points ned til de nærmeste forfølgere fra Botafogo. Oprykkerne fra Goiás ligger midt i tabellen som 9'er med ni points op til Top 4 og fire points ned til en returbillet til Serie B.