torsdag den 5. september 2013

Hernane hittede to gange for Flamengo

Flamengo tog et vigtigt step væk fra nedrykningsstregen, da "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) hjemme på Maracanã besejrede Vitória med 2-1.

Angriberen Hernane havde fået pladsen fra start i fraværet af den bolivianske landsholdsspiller Marcelo Moreno, og han satte hjemmeholdets to scoringer ind før pausen.

Det første mål faldt midt i halvleg efter en fin frispilning af anfører Elias, og et par minutter før pausen var det et hjørnespark fra Gabriel som stod fadder.

Gæsterne fra Vitória fik pyntet på resultatet kort i kampens overtid. Her var det venstre backen Juan, som scorede mod den klub, som han repræsenterede i perioden 2006-10.

Flamengo rykker med sejren op som nummer 12 i Serie A med tre points ned til nedrykningsstregen. Vitória er 10 i tabellen med samme point som onsdagens overmænd fra Rio de Janeiro.