torsdag den 19. september 2013

Presset Vasco-præsident valgte flugten

Der er krisetider i Vasco da Gama efter at Rio-klubben tabte onsdagens hjemmekamp mod Vitória med 2-1.

"O Cruz-Maltino" var ellers oppe med 1-0 ved pausen på et glimrende mål af André efter oplæg fra Juninho Pernambucano, men gæsterne fik vendt det hele i 2. halvleg på to gudekasser af Alemão og Marquinhos. Sejrsmålet faldt så sent som i det næstsidste minut, og det faldt ikke i god jord hos de 3.508 betalende tilskuere på São Januário.

Vasco har nu tabt de sidste tre kampe, og Dorival Júniors tropper ligger fortsat under nedrykningsstregen. Presset er også voldsomt på klubpræsident Roberto Dinamite. Den gamle legende er ikke populær i eget hus, og til sidst blev mishagsytringerne for meget for præsidenten, som forlod sin plads 10 minutter før tid.

Vitória kunne til gengæld juble over den uventede sejr, som bringer "Løverne" fra Salvador op på 6. pladsen i Serie A. Selvom det lyder komfortabelt så er der dog ikke mere end seks points ned til netop Vasco under nedrykningsstregen.