lørdag den 28. september 2013

Kim-kasse ikke nok for Joinville

Joinville mistede en god mulighed for at konsolidere sin 4. plads i Serie B, da "O Tricolor" kun fik 1-1 hjemme mod Guaratinguetá.

Kim headede ellers favoritterne foran 37 minutter inde i 2. halvleg, men gæsterne fik udlignet 11 minutter efter pausen. Det var Eduardo Arroz, hvis skud strøg ind i målet via Joinville-stopperen Sandro.

Joinville beholder sin 4. plads, men klubber som Icasa, Sport Recife og Avaí kan komme tæt på, såfremt de vinder deres lørdagskampe. Guaratinguetá ligger nummer 13 med seks points ned til nedrykningsstregen.

São Caetano og Oeste spillede 2-2 i den anden fredagskamp i Serie B. Hjemmeholdet uden Rivaldo var foran med 2-0 på mål af Bruno Veiga og Jael, men Oeste fik kæmpet sig tilbage med scoringer af Eric og Dezinho.

São Caetano ligger fortsat i den kedelige ende med to points op til nedrykningsstregen, mens Oeste på 14. pladsen har seks points at tære på i spillet om at undgå en tur ned i Serie C.