søndag den 29. september 2013

Náutico henter første sejr i to måneder

Náutico fik sin blot tredje gevinst i Serie A, da "O Timbu" hjemme på Arena Pernambuco besejrede Coritiba med hele 3-0. Den sidste sejr daterer sig tilbage til den 28. juli, hvor Internacional blev dukket med de samme cifre på hjemmebanen i Recife.

Oliveira åbnede scoringen fem minutter inde i 2. halvleg, og med et lille kvarter igen slukkede den tidligere Santos- og Palmeiras-angriber Maikon Leite lyset for gæsterne med to scoringer i løbet af blot syv minutter

Dermed har rækkens absolutte bundprop fået lidt vind i sejlene, idet det var Recife-klubbens femte points i løbet af de sidste tre kampe. Der er dog stadig lang vej op til at redde sig endnu en sæson i Serie A, idet der skal hentes 13 points i de sidste 14 runder.

Coritiba ligger bedre til i tabellen som nummer 13, men krisen kradser hos Alex & Co. I onsdags fyrede klubpræsidenten både træner og den sportslige leder, men reaktionen udeblev. Holdet førte op til Confederations Cup faktisk Serie A, men siden er man gået helt i stå, og nedrykningsstregen er nu kun seks points væk.

Se målene fra Náutico-Coritiba

Lørdagens kampe, Serie A:
Botafogo - Ponte Preta
Goiás - Fluminense  1-3
Náutico - Coritiba  3-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar