mandag den 16. september 2013

São Paulo har fået luft under vingerne

Storklubben São Paulo har fået godt fat under den ny-gamle træner Muricy Ramalho. I onsdag gjorde den gamle mestertræner comeback med en hjemmesejr på 1-0 over Ponte Preta, og "O Tricolor" fulgte flot op denne søndag med endnu en sejr. Denne gang gik det ud over Vasco da Gama, der hjemme i egen hule måtte se sig besejre med 2-0.

Gæsterne satte begge mål ind efter hjørnespark. Først var det unge Rodrigo Caio, som efter en halv times spil headede bolden ind bag Diogo Silva, og efter 24 minutters spil af 2.halvleg var det Antônio Carlos, som udnyttede at Vasco-keeperen ikke fik ekspederet bolden langt nok væk.

Med sejren rykker São Paulo op på 16. pladsen i Serie A, og det er første gang i lang tid at "O Tricolor" kan ånde oppe over nedrykningsstregen. Der var Vascos andet nederlag i træk, og Rio-holdet rykker dermed ned under den kedelige streg.