torsdag den 5. september 2013

D'Alessandro punkterer verdensmestrenes flotte serie

Internacional fik endelig bugt med den lange serie af uafgjorte kampe, da "O Colorado" (De Røde) på den midlertidige hjemmebane i Novo Hamburgo besejrede Corinthians med 1-0.

Den argentinske playmaker D'Alessandro satte sejrsmålet ind 8 minutter inde i 2. halvleg direkte på frispark. Hjemmeholdet havde bolden i kassen en gang mere ved Fabrício, men målet blev korrekt annulleret, da den lange keeper Cássio var ukampdygtig i situationen efter et sammenstød med OL-topscoreren Leandro Damião.

Kampen havde ellers de typiske træk for et møde mellem de to klubber. Den var præget mere af hårdt spil og brokkerier end godt spil. Internacional havde dog teten det meste af tiden, og sejren var derfor fortjent nok.

Begge mandskaber mødte noget handicappede op til aftenens duel. "O Colorado" måtte undvære den uruguayanske landsholdspiller Diego Forlán, mens verdensmestrene ligeledes havde Paolo Guerrero og Alexandre Pato afsted på landsholdsopgaver med hhv. Peru og Brasilien.

Internacional rykker med resultatet op på 6. pladsen i Serie A med tre points op til Top 4 og 10 points op til Cruzeiro på 1. pladsen. Corinthians ligger en position foran Dungas drenge med to points mere på kontoen. Det var i øvrigt det første nederlag til "O Timão" (Det Store Hold) efter 10 pointgivende kampe i træk.