torsdag den 12. september 2013

"Piraten" sænkede bundproppen på Arena Pernambuco

Grêmio behøvede ikke at anstrenge sig synderligt for at hente en sejr på 2-0 hjem fra onsdagens møde med agterlanterne Náutico på Arena Pernambuco i Recife.

Gauchoerne afgjorde affæren efter pausen, da "piraten" Hernán Barcos efter 25 minutter udnyttede et straffespark begået mod angrebsmakkeren Kléber, mens indskiftede Paulinho bankede det sidste mål ind med 10 minutter tilbage af matchen i øvrigt efter et fikst oplæg fra uruguayaneren Maxi Rodríguez.

Grêmio holder dermed 3. pladsen i Serie A med seks points op til duksen Cruzeiro, og holdet fra Porto Alegre har syv points at tære på i forhold til kvalificering til Copa Libertadores 2014. Det ser til gengæld skidt ud for Náutico, der med 18 runder igen nu har 13 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.