mandag den 23. september 2013

Botafogo uden kaptajn Seedorf smed føring over styr

Botafogo viste svaghedstegn i jagten på det brasilianske mesterskab, da Seedorf & Co. tabte 2-1 hjemme på Maracanã til Bahia.

Værterne tog føringen efter en halv times spil på et frisparksmål af Edilson. Højrebacken viste brasiliansk sparketeknik, når den er bedst, da han fra mere end 20 meter kanonerede bolden i kassen.

Bahia fik vendt kampen i løbet af de sidste 10 minutter. Først headede topscorer Fernandão en aflevering fra indskiftede Wallyson ind bag landsholdskeeperen Jefferson, og øjeblikket efter var det Obina, som nød godt af endnu en præcis aflevering fra Wallyson.

Clarence Seedorf fik kun en halvleg på banen. Det hårde program har sat sine spor på hollænderen, og præstationerne for Botafogo har ikke været oppe at ringe på det seneste modsat starten af sæsonen.

Botafogo holder 2. pladsen i Serie A, men "O Fogão" har nu otte points op til duksene fra Cruzeiro. Bahia avancerer til 10. pladsen i tabellen med otte points op til Top 4 og syv points ned til nedrykningsstregen.