onsdag den 25. september 2013

Bøhmanden fra Belém banker oprykningskandidat

Paysandu kaldes populært "O Papão do Curuzu" (Bøhmanden fra Curuzu), og Serie B-klubben fra Belém levede fuldt op til sit kælenavn i tirsdagens hjemmekamp mod Chapecoense.

"O Papão" besejrede oprykningskandidaterne med 2-1 på to mål inden for kampens første syv minutter. Pikachu stod for den første forskrækkelse, mens Eduardo Ramos sørgede for den anden. Juliano må have mareridt over det sidste mål. Det var nemlig et kæmpedrop af Chapecoense-keeperen.

Gæsterne fik pyntet på resultatet i de sidste minutter, og det var selvfølgelig Bruno Rangel, som sørgede for målet. Forwarden er suveræn topscorer i Serie B, og tirsdagens træffer var nummer 22 i 24 kampe.

Chapecoense holder trods nederlaget 2. pladsen i rækken, og der er stadigvæk otte points at tære på i kampen om de fire oprykningspladser. Det overgås dog suverænt af storklubben Palmeiras, som har hele 17 points ned til Icasa på 5. pladsen.

Paysandu hev sig med sejren op over nedrykningsstregen. "O Papão" ligger nu som nummer 15 med to points ned til den 17. plads, som udløser billet til næste års Serie C.