søndag den 1. september 2013

Brandvarme Éderson satte endnu to ind for Atlético-PR

Atlético-PR med topscorer Éderson i spidsen fortsætter med at imponerer i Serie A. Lørdag konsoliderede mandskabet fra Curitiba sin plads i Top 4 med en 4-1 sejr ude over bundproppen Náutico, og Éderson føjede endnu to mål til sin målkonto, der nu lyder på 12 kasser fordelt på 17 kampe.

"O Furacão" (Orkanen) fik en flot start med en scoring af Léo efter fire minutters spil, og Éverton fordoblede føringen inden der var spillet 20 minutter. Hjemmeholdet fik reduceret kort før pausen ved Oliveira, men det var det tætteste holdet fra Recife kom på et point denne lørdag. Éderson slog til med sine to scoringer inden for kampens sidste 16 minutter.

Atlético-PR avancer til 3. pladsen i rækken med 30 points for 17 kampe. Holdet passerer Botafogo i den samlede stilling og har nu kun ét point op til Cruzeiro på 1. pladsen. Náutico ligger nede på sidstepladsen med ni points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Og Éderson? Han fører topscorerlisten såmen med to mål ned til William fra Ponte Preta på 2. pladsen. Imponerende af den 24-årige angriber, som også er kendt som "ÉderSHOW" på de brasilianske kanter.