torsdag den 5. september 2013

Målfabrikken fra Cruzeiro vinder halvårsmesterskabet i Brasilien

Offensiven i Cruzeiro buldrer fortsat derudaf og med onsdagens 3-1 sejr ude over Bahia har holdet fra Belo Horizonte sikret sig halvårsmesterskabet i Brasilien.

Borges, Éverton Ribeiro og Júlio Baptista scorede målene for gæsterne, mens anfører Fahel sørgede for Bahias trøstmål foran kun 9.120 betalende tilskuere på VM-arenaen Fonte Nova i Salvador.

Træner Marcelo Oliviera må glæde sig over at nyerhvervelsen Júlio Baptista alias "Bæstet" kom på tavlen for anden kamp i træk, og vi andre kan desuden slikke os om munden over at Éverton Ribeiro tilsyneladende har besluttet sig for kun at lave smukke mål i år.

Offensivspilleren leverede et "golaço" i pokalkampen mod Flamengo for to uger siden, og denne scoring mod Bahia var nærmest lavet over samme skabelon (Flamengo-scoringen er indsat nederst).

"A Raposa" (Ræven) har nu scoret 41 mål i 18 kampe, og det er suverænt flest i Serie A. Holdet fører Serie A med fire points ned til Atlético-PR lige inden at turneringen går ind i sin anden halvdel. Bahia daler til en 9. plads med syv points op til Top 4 og fire ned til nedrykningsstregen.

Se målene fra Bahia- Cruzeiro

Éverton Ribeiro kan det der med at lave flotte mål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar