lørdag den 7. september 2013

Rutineret målræv storhitter i Brasilien

Angriberen Bruno Rangel udbyggede sin føring på topscorerlisten i Serie A med et enkelt mål, da han sikrede Chapecoense en 1-0 sejr over Boa Esporte.

Topscoreren har været ude i de seneste tre kampe med knæproblemer, og selvom den rutinerede herre endnu ikke kan spille på fuld kraft, så svigtede målnæsen ikke i comeback'et denne fredag aften på Arena Condá i Chapecó.

Bruno Rangels fuldtræffer faldt seks minutter inde i 2. halvleg efter et fint indlæg af Soares, og topscorerens total lyder nu på imponerende 19 scoringer efter 20 spillerunder. Lima fra Joinville er den nærmeste konkurrent på listen med 13 mål ligeledes i et dusin kampe.

Sejren betyder samtidigt, at Chapecoense overtager 1. pladsen i rækken med 43 points for 20 kampe. Palmeiras ligger ét point efter, men "O Verdão" (De Grønne) kan overtage duksepladsen med en sejr i lørdagens udekamp mod Atlético-GO.

Paraná Clube med den gamle AaB'er Kayke i front samt Joinville er de to sidste hold på den rigtige side af oprykningsstregen, mens de fire nedrykningspladser i øjeblikket tilhører ABC, São Caetano med Rivaldo, Paysandu og Atlético-GO.

Se målet fra Chapecoense - Boa Esporte

Fredagens kampe, Serie B:
América-MG - Guaratinguetá  1-0
América-RN - Figueirense  2-0
ASA - Paysandu  1-1
Avaí - Oeste  2-2
Bragantino - Joinville
Ceará -São Caetano  4-2
Chapecoense - Boa  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar