mandag den 30. september 2013

Orkandrengene blæst omkuld i vanvittig kamp

Atlético-PR og Vitória stod for weekendens mest vanvittige kamp i Serie A, da gæsterne fra Salvador besejrede Top 4-aspiranterne med 5-3.

Vitória kunne gå til pausen oppe med 3-0 på mål af Renato Cajá, Ayrton og Dinei, men "O Furacão" (Orkanen) kom stærkt tilbage efter pausen og fik udlignet på mål af ligatopscoreren Éderson (2) og Roger. Gæsterne fik dog atter tippet kampen tilbage til sin fordel med to mål af William Henrique inden for de sidste 10 minutter.

Atlético-PR må med nederlaget ned på 4. pladsen i Serie A. Orkandrengene fra Curitiba har dog stadigvæk en fin buffer på syv points at tære på i forholdet til kampen om de fire pladser i Copa Libertadores 2014. Rækkens nummer 5 Atlético-MG er som regerende mestre allerede kvalificeret til næste års turnering.

Vitória rykker med sejren op på 6. pladsen, og dermed er "Løverne" fra Salvador faktisk førsteudfordrer i kampen om pladserne til Sydamerikas fornemste klubturnering. Det var der ingen, der havde forudset, da turneringen gik i gang tilbage i maj måned.