mandag den 16. september 2013

Seedorf & Co. holder trit med duksene fra Cruzeiro

Botafogo holder med søndagens 2-1 sejr over Santos trit med Cruzeiro i toppen af Serie A. Dagens helt blev denne gang angriberen Elias, som slog til med et mål i hvert halvleg, mens Cícero fik reduceret midt i 2. halvleg på et brag af et langskud. 

Matchvinder Elias er lejet i en af de mindre Rio-klubber, nemlig Resende, og det kunne måske være en god idé at få ham på en permanent aftale. "O Fogão" ændrede i denne uge en lejeaftale af kometen Hyuri til en fast aftale (Se Hyuri i aktion her), og Elias har også gjort sig fortjent til fast arbejde efter foreløbigt syv kasser i landets bedste fodboldrække.

Botafogo ligger fortsat nummer to i Serie A med fire points op til Cruzeiro, og Clarence Seedorf & Co. holder kursen mod kvalifikation til Copa Libertadores 2014. Hertil kræves der en plads i Top 4, og Rio-holdet har i skrivende stund en buffer på otte points ned til Internacional på 5. pladsen.

Santos daler ned til 9. pladsen, og holdet fra havnebyen har nu syv points op til Top 4. Stortalentet Gabigol og hans holdkammerater skal nok begynde at kigge mere nedad i tabellen, idet nedrykningsstregen nu kun er fire points væk.

Se målene fra Santos - Botafogo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar