onsdag den 18. september 2013

Valdivia tryllede for Palmeiras

Topholdet Palmeiras hentede sin 16. sejr ud af 23 mulige, da "O Verdão" (De Grønne) i Florianópolis slog Avaí med 4-2. Gæsterne afgjorde matchen i løbet af de sidste 10 minutter på mål af U20-landsholdsspilleren Vinícus og den rutinerede uruguayner Eguren.

Kampens store spiller var dog Valdivia. Den chilenske landsholdsspiller sørgede med et mål og en assist for at Palmeiras i to omgange fik udlignet hjemmeholdets føring. "O Mago" (Trolden) viste ved målet til 1-1 sin brillante teknik, da han styrede en lang fremlægning af Juninho ind i målet, og udligningen til 2-2 kom via flot samarbejde mellem Valdivia og Mendieta.

Avaís to mål blev sat ind af Márcio Diogo og Luciano, og især sidstnævnte fik med en giftig vending fik udstillet Vilson. Den store Palmeiras-stopper har tidligere været meldt på vej til tyske Stuttgart, men hans forsvarsspil holdt i dette tilfælde slet ikke Bundeliga-klasse.

Palmeiras topper Serie A med 52 point, og "O Verdão" har nu en buffer på seks point ned til Chapecoense, der dog har en kamp til gode. Paraná med den tidligere Kayke på banen i alle 90 minutter overtager 3. pladsen efter en hjemmesejr på 3-1 over Paysandu. Sidste hold i Top 4 er Joinville, der fik 1-1 med hjem fra América-MG.