torsdag den 12. september 2013

Botafogo-komét brillerede igen på Maracanã

Stjerneskuddet Hyuri brillerede igen for Botafogo, som hjemme på Maracanã besejrede verdensmestrene fra Corinthians med 1-0.

Den 21-årige lejesvend fra Audax Rio slog til med sejrsmålet, da der bare resterede et minut tilbage af matchen. Højrebacken Edilson stod for den fremragende stikning i dybden, og Hyuri, der var startet kampen på bænken, vippede elegant bolden over kæmpestore Cássio i gæsternes mål.

Dermed hentede Botafogo en fortjent sejr foran de 19.843 betalende tilskuere på fodboldtemplet i Rio de Janeiro. Og klubbens fans har for alvor fået en kæledægge i Hyuri som erstatning for Vitinho, som nu scorer sine mål for CSKA Moskva.

I sin debutkamp i sidste uge mod Coritiba brillerede Hyuri med to scoringer (Se målene her), og det giver bare ekstra i tilhængernes hjerter, når man bliver matchafgørende mod São Paulo-klubber som Corinthians.

Botafogo holder med sejren 2. pladsen i Serie A med seks points op til duksene fra Cruzeiro. Corinthians holder indtil videre 5. pladsen med nu fem points til de pladser, som giver plads i Copa Libertadores 2014.

Krisen er begyndt at kradse i Corinthians. "O Timão" (Det Store Hold) er uden sejr i de sidste tre kampe, hvor angrebet ikke har formået at score en eneste gang. Der hviler efterhånden et tungt pres på træner Tite trods hans mange trofæer med klubben i de seneste tre år.

Se målet fra Botafogo - Corinthians

Hyuri har nu scoret 3 mål i 2 kampe på Maracanã (Foto: O Globo)

Onsdagens kampe, Serie A:
Atlético-PR - Fluminense  1-1
Bahia - Criciúma  2-2
Botafogo - Corinthians  1-0
Goiás - Cruzeiro  1-2
Náutico - Grêmio  0-2
Portuguesa - Vasco da Gama  2-0


Ingen kommentarer:

Send en kommentar