fredag den 13. september 2013

To scoringer af D'Alessandro ikke nok for Internacional

Internacional missede to vigtige points i kampen om at nå op i Top 4, da "O Colorado" (De Røde) på den midlertidige hjemmebane i Novo Hamburgo spillede 2-2 med Vitória.

Gæsterne tog en overraskende føring, da paraguayaneren Luís Cáceres med et intelligent spark passerede Alisson i Internacional-buret, men hjemmeholdets playmaker D'Alessandro fik vendt kampen i løbet af bare to minutter.

Argentineren slog til med en scoring direkte på frispark i det 26. minut, og kort tid efter fandt D'Alessandro såmen det samme hjørne igen i øvrigt efter oplæg fra OL-topscoreren Leandro Damião.

O Colorados føring holdt indtil 27 minutter inde i 2. halvleg, hvor Cáceres igen fik flot træf på bolden. Denne gang var det rutinerede Muriel, der havde afløst den skadede Alisson, som måtte sprælle forgæves i hjemmeholdets bur.

Det uafgjorte resultat var skidt for begge mandskaber. Internacional på 5. pladsen har fortsat fire points op til Top 4, mens Vitória i den modsatte ende af tabellen kan se nedrykningsstregen nærme sig. Oprykkerne fra Salvador har på 13.pladsen nu blot to points at tære på i forhold til en returbillet til Serie B.