mandag den 16. september 2013

Et fodboldsultent Goiás slog verdensmestrene

De regerende verdensmestre fra Corinthians skuffede endnu en gang sine trofaste tilskuere, da "O Timão" (Det Store Hold) hjemme på Pacaembu tabte med 2-1 til oprykkerne fra Goiás.

Hjemmeholdet havde ellers chancer nok til at vinde kampen, men Alexandre Pato & Co. har for tiden problemer med at få skrabet bolden ind over målstregen. Og hvad værre er, så ser de mange dyre spillere ud til at mangle sult.

Goiás er bare bedre til at udnytte sit potentiale, og på den led var sejren fortjent nok. Hugo og Amaral scorede for "O Esmaraldinho" (De Smaragdgrønne), mens Alexandre Pato sørgede for hjemmeholdets enlige træffer. Alle mål sat ind efter pausen.

Corinthians holder 6. pladsen i Serie A med fem points op til den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores 2014. Mesterskabet må være så godt som væk eftersom "O Timão" nu er sat med 16 points af duksene fra Cruzeiro. Tites mandskab har ikke vundet i de sidste fire kampe, og det gør ondt på alle i klubben.

Goiás avancerer til 8. pladsen med ét point op til Corinthians. Det er godt gået af holdet fra Goiânia, som jeg selv havde dømt blandt nedrykningskandidaterne. Profilen på holdet er angriberen Walter, som trods de ekstra kilo på sidebenene er målfarlig og samtidigt arbejder stenhårdt. Her kan man tale om fodboldsult...

Se målene fra Corinthians - Goiás

Søndagens kampe, Serie A:
Corinthians - Goiás  1-2
Coritiba - Bahia  2-2
Criciúma - Internacional  0-1
Grêmio - Atlético-MG  0-1
Ponte Preta - Flamengo 1-1 (Se referat på Flamengos danske side)
Santos - Botafogo  1-2
Vasco da Gama - São Paulo  0-2
Vitória - Náutico  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar