fredag den 19. september 2014

Corinthians skuffer trods teenagerscoring

Corinthians er bare kongerne af remis i den brasilianske Serie A. ‘O Timão’ (Det Store Hold) havde denne torsdag en på papiret nem modstander i oprykkerne fra Chapecoense, men alligevel lykkedes det kun at spille 1-1 for øjnene af 25.537 betalende tilskuere på Arena Corinthians.

Bare 17-årige Malcom bragte ellers hjemmeholdet på ret kurs efter 9 minutters spil, men føringen blev sat over styr bare 4 minutter efter pausen på et klodset selvmål af Ferrugem. Dermed er Corinthians oppe på 10 uafgjorte kampe i dette års turnering, og det er dyrt, hvis man vil blande sig i kampen om det brasilianske mesterskab.

Corinthians holder sin 4. plads i Serie A, men Mano Menezes’ mandskab åndes i nakken af Grêmio, Fluminense og Atlético-MG i kampen om en plads i Top 4. ‘O Timão’ har 12 points op til Cruzeiro på 1. pladsen, så ambitionerne om endnu et mesterskab kan godt skinlægges. Chapecoense ligger nede som nummer 14 med 2 points ned til Botafogo, som er det første hold under nedrykningsstregen.