torsdag den 5. september 2013

To frisparksperler af Ronaldinho redder point til Atlético

Atlético-MG og Fluminense spillede i sidste sæson om det brasilianske mesterskab. Det gælder ikke i år, hvor de to storklubber kæmper om at komme væk fra nedrykningsstregen. I onsdagens indbyrdes møde på Arena Independência blev det til et point til hvert hold efter resultatet 2-2.

Gæsterne fra Fluminense tog teten to gange på mål af Wagner og Rhayner, men geniale Ronaldinho satte begge udligninger ind direkte på frispark. Opgøret var ikke særligt velspillet. Fluminense har mistet meget kvalitet med afgangen af Deco m.fl. og klubbens absolutte stjerne Fred er ude med en skade.

Der var heller ikke meget at råbe hurra for hos Atlético-MG. Copa Libertadores-vinderne var uden landsholdsaktuelle Jô og Marcos Rocha, og de var stærkt savnet. Offensiven manglede meget, og de gode initiativer kom typisk fra Ronaldinhos fødder. Den mand indeholder bare så meget kvalitet at det er en sand fryd at følge ham fra lægterne.

Atlético-MG ligger nu 13'er i Serie A med to points ned til nedrykningsstregen. Det ser værre ud for Fluminense, der kun lige holder sig over stregen på reglen om flere sejre end Portuguesa.

Se målene fra Atlético-MG - Fluminense

Landsholdskeeperen Diego Cavalieri overlistet to gange af "R10" 

Onsdagens kampe, Serie A:
Atlético-MG - Fluminense  2-2
Atlético-PR - Santos  2-1
Bahia - Cruzeiro  1-3
Flamengo - Vitória  2-1
Internacional - Corinthians  1-0
Portuguesa - Ponte Preta  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar