onsdag den 11. september 2013

Palmeiras øger i toppen efter opvisning af Alan Kardec

Palmeiras havde en nem dag på kontoret, da "O Verdão" (De Grønne) hjemme på Pacaembu besejrede ASA med 3-0 i den 21. runde af Serie B.

Lejesvenden fra Benfica Alan Kardec havde en super aften med et mål og en assist. Angriberen bragte selv Palmeiras på 1-0 efter 35 minutters spil, Wesley fordoblede føringen fire minutter inde i 2. halvleg, mens Serginho efter en frispilning af Alan Kardec med godt ti minutter igen satte et punktum for festen.

Palmeiras fører nu Serie B sikkert med 48 points for 21 kampe. De nærmeste forfølgere Chapecoense har nu 5 points op efter et overraskende nederlag til Oeste. Rækken nummer tre Paraná led også en bet ude mod São Caetano, men Joinville som det eneste Top 4 hold hentede en sejr.

Turneringen kører videre med fire kampe på fredag og seks kampe lørdag. Topholdet Palmeiras kommer på en svær test mod América-MG, som kæmper for en plads i Top 4 og som har haft medvind i sejlene på det sidste med to sejre i træk