onsdag den 25. september 2013

Figueirense holder liv i oprykningsdrømmene

Figueirense holder fast i sine oprykningsdrømme efter at "O Figueira" hjemme i Florianópolis besejrede Ceará med 2-1.

Gæsterne kunne ellers gå til pausen oppe med 1-0 på mål af Mota, men Figueirense fik vendt kampen i 2. halvleg på mål af Maylson og Zé Roberto. De fremmødte tilskuere på Estádio Orlando Scarpelli måtte dog vente til to minutter inde i overtiden førend sejrsmålet blev sat ind.

Figueirense rykker med sejren på 8. pladsen i Serie B med seks points op til Top 4, og det er ikke en helt umulig mission at indhente det forsømte i løbet af de sidste 13 runder. Det bliver dog uden den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno, som er ude med en knæskade i resten af 2013.

Ceará ligger på 9. pladsen med samme pointantal som Figueirense, så mandskabet fra Fortaleza er heller ikke helt sat i kampen om de fire oprykningspladser til Brasiliens bedste fodboldrække.