søndag den 29. september 2013

Formstærke Fluminense lugter Libertadores-chance

Fluminense holder sin fine form med lørdagens 2-1 sejr ude over Goiás. "O Tricolor" er nu oppe på seks kampe i træk uden nederlag, og Vanderlei Luxemburgos tropper nærmer sig stille og roligt Top 4.

"O Esmeraldino" (De Smaragdgrønne) kunne ellers gå til pausen oppe med 1-0 på det mål, som William Matheus sparkede ind efter 36 minutters spil. Landsholdsspilleren Jean bragte balance i regnskabet seks minutter inde i 2. halvleg, og med bare seks minutter igen af matchen slog topscorer Rafael Sóbis til med sejrsmålet.

Rafael Sóbis vikarierer for den langtidsskadede Fred, og den 28-årige angriber med de otte landskampe for Brasilien gør det fint. Det er nu blevet til 8 mål i Serie A, og det giver en 5. plads på topscorerlisten. Den mest målfarlige herre finder vi i Atlético-PR. Det er Éderson, som har nettet 13 gange for orkandrengene.

Fluminense avancerer til en foreløbig 6. plads med seks points op til den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores 2014. Goiás ligger nu 8'er i tabellen med samme points som lørdagens overmænd fra Rio de Janeiro.