søndag den 1. september 2013

Gladiatotoren sikrer Grêmio femte sejr i streg

Grêmio høstede sin femte sejr i træk, da holdet fra Porto Alegre på eget græs slog Ponte Preta med 1-0. Kléber med tilnavnet "O Gladiador" scorede kampens eneste mål 14 minutter inde i 2. halvleg. Målet var en ren foræring af gæsternes Betão, der ville spille bolden tilbage til egen keeper. I stedet endte bolden for fødderne af Grêmio-angriberen, der sikkert udplacerede Roberto i Ponte Preta-buret.

Sejren var fortjent nok. "O Tricolor" spillede ikke noget stor kamp, men hjemmeholdet dominerede spillet og havde også de fleste chancer mod et Ponte Preta, der spillede det meste af 2. halvleg med en mand i undertal efter en udvisning af Giovanni.

Grêmio rykker med sejren op på en foreløbig 2. plads i Serie A a point med duksene fra Cruzeiro. Ponte Preta daler en enkelt position og er nu nede som nummer 18 ud af de 20 hold. Holdet fra Campinas har to points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.