fredag den 27. september 2013

Atlético-PR tæt på pokalsemifinale

Atlético-PR sikrede sig et godt udgangspunkt for videre avancement i Copa do Brasil, da "O Furacão" (Orkanen) på fremmed græs spillede 1-1 med Internacional i det første kvartfinalemøde mellem de to klubber.

Orkan-drengene var yderst tæt på at vinde kampen på det mål, som den 38-årige anfører Paolo Baier satte ind på frispark efter bare fire minutters spil, men 18-årige Otávio kanonerede udligningen ind et par minutter før tid.

Atlético-PR spillede på dette tidspunkt med en mand i undertal efter en udvisning af João Paulo, og gæsterne fik i kampens overtid sendt endnu en spiller til afkøling. Det var indskiftede Mérida med fortid i bl.a. Barcelona og Arsenal, som i løbet af sit korte indhop fik fisket to gule kort til sig

Det to mandskaber spiller returkamp i Curitiba den 23. oktober, og her kan Atlético-PR kvalificere sig til semifinalen med resultatet 0-0 på reglen om udebanemål.