mandag den 9. september 2013

Botafogo leverer endnu en drømmescoring

Botafogo imponerede i Serie A, da "O Fogão" fik 2-1 med hjem fra søndagens svære udekamp mod Criciúma. De zebrastribede var uden de karantæneramte Seedorf og Renan, mens Jefferson og Lodeiro var af sted med hhv. det brasilianske og uruguayanske landshold, men det afbudsramte hold leverede et flot stykke arbejde.

"Tigrene" fik ellers en super start, da Lins udplacerede gæsternes tredjemålmand Milton Raphael efter bare tre minutters spil. Botafogo kom stærkt tilbage efter pausen på mål af Octávio efter otte minutters spil, mens Elias satte den afgørende scoring ind i overtiden.

Sejrsmålet var af høj klasse, da Elias på volley satte bolden ind bag Galatto i "Tiger"-buret, og Botafogo fortsætter dermed med at lave kønne mål. I torsdags var det Hyuri, som brillerede med en klassescoring mod Coritiba. I dag var det så Elias' tur.

Botafogo rykker med sejren op på 2. pladsen i Serie A med fire points op til duksene fra Cruzeiro, mens oprykkerne fra Criciúma ligger midt i tabellen som 11'er med fire points ned til nedrykningsstregen. Vi er nu halvvejs gennem de 38 spillerunde, og både Botafogo og Criciúma har indtil videre overrasket positivt.

Se målene fra Criciúma - Botafogo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar