torsdag den 26. september 2013

Trind topscorer igen på tavlen i Brasilien

Goiás tog første stik, da "O Esmeraldino" (De Smaragdgrønne) hjemme på Serra Dourada besejrede Vasco da Gama med 2-1 i det første kvartfinaleopgør i Copa do Brasil.

Gæsterne fra Rio kom ellers flyvende fra start med et mål i det første minut. Marlone lagde en præcis stikning frem til Edmilson, der var iskold i duellen med Goiás-keeperen Renan.

Goiás fik hurtigt rejst sig igen. Den trinde topscorer Walter udnyttede sikkert et straffespark begået af Cris efter otte minutters spil, og med godt et kvarter igen af matchen sparkede Roni bolden forbi en ikke helt sagesløs Michel Alves i Vasco-målet.

Med resultatet er kampen om semifinalepladsen i pokalturneringen helt åben. De to mandskaber mødes igen den 24. oktober, hvor det gamle stadion São Januário ligger græs til. Vasco er videre med en sejr på 1-0 (reglen om udebanemål), mens Goiás kan nøjes med en remis.