fredag den 26. september 2014

Diego Tardelli overstrålede landsholdskollega Robinho

Atlético-MG høstede sin tredje sejr i rap, da ‘O Galo’ (Hanen) hjemme på Arena Independência besejrede Santos med 3-2 i meget underholdende affære.

Hjemmeholdet kom foran med hele 3-0 på mål af Diego Tardelli (2) og Cicinho (selvmål), og gæsternes keeper Aranha måtte faktisk pille bolden ud af nettet et par gange mere, men offsidereglen reddede et rystet Santos-mandskab.

Santos fik samlet sig efter pausen, og reduceringerne faldt ved Thiago Ribeiro og indskiftede Geuvânio.

Kampens helt store spiller var selvfølgelig Diego Tardelli, som overstrålede sin landsholdskollega Robinho. Gæsternes driblekonge var heller ikke helt på toppen, og han måtte trække sig i halvlegen med en skade.

En anden imødeset duel mellem U20-landsholdsspillerne Carlos og Gabriel endte remis. Carlos spillede hele kampen og Atlético-angriberen burde med en skarpere kanon have scoret mindst to gange.

Santos-talentet Gabriel med kælenavnet Gabigol kom på banen midt i 2. halvleg, og angriberen med det forpligtende 10-tal på ryggen viste gode prøver på sin teknik og sit indløb i feltet, men det faldt ingen mål i denne match.

Atlético-MG rykker med sejren op i Top 4, og det virker til, at holdet har fundet fødderne igen efter skilsmissen med Ronaldinho.

Santos bader rundt i ingenmandsland som nummer 9 med 7 points op til Top 4 og 8 ned til nedrykningsstregen. ‘O Peixe’ (Fisken) skal nok lægge sine æg i den kurv, som hedder Copa do Brasil (pokalturneringen).