fredag den 21. november 2014

Cruzeiro sikrer sig matchbold i Brasilien

De forsvarende brasilianske mestre fra Cruzeiro sikrede med en 2-1 sejr ude over Grêmio sig med al sandsynlighed endnu et mesterskab. Det vil i så fald være det fjerde til klubben fra Belo Horizonte.

Riveros bragte ellers hjemmeholdet foran i 1. halvleg, men gæsternes landsholdsspillere Ricardo Goulart og Éverton Ribeiro fik vendt kampen efter pausen foran de 40.497 på Arena Grêmio i Porto Alegre..

Der resterer bare tre runder af Serie A, og "A Raposa" (Ræven) skal bare bruge en enkelt sejr for at vinde Serie A. Første chance kommer på søndag mod Goiás på et sikkert fuldsat Mineirão.

Grêmio fik med nederlaget smidt grus i et ellers velfungerende maskineri, og Scolaris tropper rykker ud af Top 4 og ned på 6. pladsen.

Cruzeiro har allerede sikret sig den ene plads i Copa Libertadores. São Paulo render sikkert med den anden, mens Corinthians, Atlético-MG, Internacional, Grêmio og Fluminense må kæmpe om de to sidste pladser.

Se målene fra Grêmio - Cruzeiro

Cruzeiro tog et vigtigt skridt mod klubbens fjerde brasilianske mesterskab (Foto: Lance)