mandag den 21. oktober 2013

Vigtigt indhop af Vascos frisparkskonge

Botafogo og Vasco da Gama spillede 2-2 i søndagens Rio-classico foran blot 9.795 betalende tilskuere på Maracanã. 

Værterne startede med lyn og torden og var foran 2-0 efter bare 6 minutters spil. Vasco satte sin absolutte stjerne Juninho Pernambucano på banen fra 2. halvlegs start, og under veteranens kommando nåede "O Cruz-Maltino" op på 2-2.

Juninho var i overtiden faktisk tæt på at sætte den afgørende pind ind, men Botafogos landsholdskeeper Jefferson fik viftet frisparkskongens forsøg væk fra trekantssammenføjningen.

Stopperen Dankler og kanten Lodeiro scorede målene for Botafogo, mens Jomar og Pedro Ken med Juninho som fadder satte kasserne ind for Vasco. 

Begge mandskaber havde egentlig brug for de tre points. Botafogo for at konsolidere sin plads i Top 4, og Vasco i forsøget på at komme op over nedrykningsstregen.

Uanset matchens vigtighed så valgte begge klubbers trænere at lufte en masse reserver. Det intensive program med to kampe om ugen nødvendiggør dette, så man undgår alt for mange overbelastningsskader. 

Botafogo holder sin 4. plads i Serie A, og de zebrastribede har nu blot 4 points buffer i kampen om kvalifikation til Copa Libertadores 2014. Vasco rykker op som nummer 17 med 3 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Se målene fra Botafogo - Vasco da Gama

Ingen kommentarer:

Send en kommentar