søndag den 13. oktober 2013

Chipdribling og andre lækre sager af Santos-playmaker

Montillo var tilbage for Santos efter en 2 ugers-skadespause, og det fejrede playmakeren med et mål og en assist i lørdagens 2-1 sejr over Ponte Preta.

Montillo agerede fodermester kort før pausen, da han sendte et millimeterpræcist frispark ind i skallen på Éverton Costa til 1-0, og midt i 2. halvleg fordoblede argentineren føringen, da han på overlegen facon chipdriblede bolden forbi rutinerede Roberto for derefter at sende bolden i det tomme mål.

Ponte Preta fik reduceret kort før tid ved Rafael Ratão, men da var løbet nærmest kort for "Den Sorte Bro", som med nederlaget ligner et hold med kurs mod Serie B. Holdet ligger næstsidst, og der er 7 points op til São Paulo, som er det første hold på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Santos avancerer til 6. pladsen i tabellen, og "O Peixe" (Fisken) har 6 points op til den Top 4, som får en plads i Copa Libertadores 2014. Neymars gamle klub har dog kørt en slingrekurs i år, og det er lidet sandsynligt at ustabile Santos kan kvalificere sig til Sydamerikas fornemste klubturnering.