torsdag den 17. oktober 2013

Brasilianske talenter åbner VM med tennis-sejr

Brasilien fik en kickstart ved FIFA U17 World Cup, da de gul-grønne besejrede Slovakiet med hele 6-1. Fremtiden lover godt for Atlético-PR med spillere som Mosquito og Nathan. De to offensivspillere var altdominerede i matchen med hhv. tre og to kasser, mens Caio Rangel fra Flamengo var sidste mand på tavlen for et sprudlende brasiliansk mandskab.

De brasilianske talenter kvalificerede sig til VM-slutrunden via en 3. plads i spillet om det sydamerikanske mesterskab i april måned. Her lød målscoren så pauvert som 6-4 efter de 5 kampe i finalespillet, så det var noget overraskende, at Alexandre Gallos tropper kunne levere hele 6 scoringer i en enkelt kamp.

Brasiliens næste kamp er på søndag, hvor Mosquito & Co. møder værtsnationen De Forenede Arabiske Emirater, som tabte sin åbningskamp med 2-1 til Hondoras. En enkelt sejr her og brasserne er sikker på en plads i 1/8-finalen. Etterne og toerne fra hver af de seks puljer går direkte videre, mens de fire bedste treere også får en ekstra chance i turneringen.

Se målene fra Brasilien - Slovakiet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar