søndag den 20. oktober 2013

Fluminense heldige mod dumpekandidater

De brasilianske mestre fra Fluminense kan bare ikke komme fri af bundstriden. "O Tricolor" skuffede igen stort foran sit hjemmepublikum på Maracanã, da det kun blev til 1-1 mod dumpekandidaterne fra Ponte Preta.

Det var såmen ved at gå helt galt for Fluminense, der kom bagud med små 10 minutter igen af matchen. Det var indskiftede Rafael Ratão, som via stolpen og ryggen af den tilbagevendte landsholdskeeper Diego Cavalieri fik mishagsytringerne til at brede sig blandt de godt 20.000 tilskuere i Rio de Janeiro.

Hjemmeholdet fik reddet sig et enkelt point med godt 5 minutter igen, men der måtte hjælp til ude fra. Det var gæsternes Diego Sacoman, som var uheldig at rette et indlæg fra Marcos Júnior ind i eget mål og dermed redde lidt af dagen for hjemmepublikummet.

Det uafgjorte resultat var elendigt for begge mandskaber. Ponte Preta missede chancen for at nærme sig nedrykningsstregen, mens Fluminense omvendt ikke fik skabt ordentlig luft til den selvsamme streg.

Ponte Preta ligger fortsat næstsidst i tabellen med 4 points op til redningen, mens Fluminsense har 4 points at tære på i spillet om at undgå en ydmygende tur ned i Serie B