torsdag den 24. oktober 2013

Målmandslegenden Ceni stjal scenen i Chile

I weekenden var der afstemning på brasiliansk TV om den 40-årige målmandslegende Rogério Ceni skulle lægge handskerne på hylden eller tage et år mere i São Paulo-trøjen. Der var et marginalt opråb til Ceni om at fortsatte lidt endnu, men skulle spørgsmålet stilles igen i dag, ville 100% af svarene nok ende i den positive afdeling.

Rogério Ceni stjal nemlig scenen, da São Paulo kvalificerede sig til kvartfinalen i Copa Sulamericana efter en 4-3 sejr ude over Universidad Católica. Den første match i Brasilien var endt 1-1, så dermed hev "O Tricolor" sig videre i turneringen med cifrene 5-4.

Målmanden med de 1109 kampe og 112 scoringer for São Paulo var simpelthen blændende på San Carlos de Apoquindo i Santiago. Man kan ikke sige at Rogério Ceni tog alt, fordi der gik immervæk tre kasser ind, men kom i hvert fald fem store redninger fra keeperens hænder og fødder.

I den anden ende brillerede angriberen Aloísio med 2 scoringer og oplæg til et enkelt kasse, mens U20-landsholdsangriberen Ademílson og Welliton sørgede for de sidste São Paulo-mål i Chile. For hjemmeholdet havde Ismael Sosa, Cordero og Mirosevic dygtighed til at udplacere kampens helt store profil, Rogério Ceni.

São Paulo vandt turneringen sidste år, og de går efter pokal igen i år efter som det ikke lykkedes at vinde noget sølvtøj på hjemlig grund. Modstanderen i kvartfinalen er endnu ikke fundet, men det bliver enten Atlético Nacional fra Colombia eller Bahia fra egen andedam.

Se målene fra Universidad Católica - São Paulo

Se Rogério Cenis små mirakler i São Paulo-kassen

Copa Sulamericana, returkampe:
Sport Recife - Libertad  1-2  (0-2), Libertad videre med cifrene 4-1
Universidad Católica - São Paulo  3-4 (1-1), São Paulo videre med cifrene 5-4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar