torsdag den 24. oktober 2013

Gummianden Pato til grin i Brasilien

Grêmio er videre i Copa do Brasil efter et drama af en kvartfinale mod Corinthians. De to mandskaber havde spillet 0-0 på Pacaembu for en lille måned siden, og der var heller ikke nogen, som fik netmaskerne til at blafre i returkampen i den ordinære spillertid på Arena Grêmio.

Dermed skulle det hele afgøres fra 11-meterpletten. Også her var der problemer med at score, så efter 8 spark var stillingen nede på 2-2. Kléber bragte derefter hjemmeholdet iskoldt foran 3-2, og så var det op til landsholdsspilleren Alexandre Pato at holde Corinthians inde i turneringen.

Men nerverne og teknikken svigtede "Anden", hvis "Panenka"-spark endte stille og roligt i armene på den tidligere landsholdskeeper Dida. Pato var varet hårdt presset på det seneste efter en elendig landskamp mod Zambia, og det virkede udefra som om at sparket skulle afgøre om den 24-årige angriber skulle med til VM eller ej. Der gik i hvert fald gummiben i udførelsen.

Mens Grêmio kunne juble over en semifinaleplads mod Atlético-PR, hagler kritikken ned over Corinthians, som med nederlaget missede sin sidste chance for kvalifikation til Copa Libertadores 2014. Der bliver skudt mest med hagl mod "Anden", som forståeligt nok er blevet et par dage ekstra i Porto Alegre. Forhåbentligt når røgen at dampe af hos de frustrerede fans inden (skud)traningen genoptages hos de regerende verdensmestre.

Se straffesparkskonkurrencen mellem Grêmio og Corinthians

Gummianden græmmer sig (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar